Sider

torsdag den 24. marts 2011

Kjole

Denne sorte kjole med hvidt bånd i livet fra American Vintage, er ultra tynd, men jeg synes alligevel, den er rigtig sød. Den er sommerlig, og når det så bliver lidt varmere uden for, kunne den blive rigtig fin med en lang top inden under.  


Dagens motion.

Det er ved at være lidt for længe siden, at jeg har lagt noget ud på bloggen. Men  i dag havde vi adventure i det dejligste solskinsvejr. Vi skulle ud at stå på rulleskøjter, og det var virkeligt sjovt. Vi har ikke været ude at stå siden efteråret, så man skulle lige i gang. 
Udover at det er rigtigt sjovt er det jo også sundt.
Man får faste baller og lår og det er faktisk ret skånsomt for ledene, i forhold til f.eks. at løbe.  Ved at stå på rulleskøjter i en time forbrænder man ca. 600 kcal.


mandag den 21. marts 2011

Dagens outfit.

Så blev det mandag og tid for et nyt outfit.
bluse: HM, bukser: Alexander wang, støvler: Hunter


søndag den 20. marts 2011

Ridesko.

Nu synes jeg det er tid til at lægge et lille indlæg ud om mine dejlige ridesko.
Det var faktisk nogle jeg hørte en veninde tale om og tænkte at jeg lige måtte tjekke hjemmesiden ud. Jeg har aldrig gået til ridning, men jeg synes at disse sko er rigtig cool og så er de jo også moderne. :)
Som en ekstra bonus var de heller ikke særligt dyre og af rigtigt læder. De kan købes på http://horsylineshop.dk/oscommerce_st/catalog/index.php.


Dagens outfit

I dag har jeg valgt at tage nogle virkelig behagelige leggins på og en stor cardigan, og mikset det med nogle kilehæle.  
Cardigan: vila, taske: Marc Jacobs, leggins: Marc Jacobs, støvler: Gardenia.