Sider

lørdag den 19. marts 2011

Dagens outfit.

Nu er det weekend og jeg har derfor valgt et afslappet, men lidt finere look end nogle af de andre outfits fra denne uge. Denne buksedragt er virkelig behagelig at have på og jeg føler mig godt tilpas i den.

Buksedragten er fra Gestus, støvler fra HM.





torsdag den 17. marts 2011

dagens motion.

Jeg er netop kommet hjem fra dagens adventure-sport. Vi lavede cross-duathlon, som består i at skulle cykle 3 runder på en mountainbikebane og løbe 3 runder på en løberute. Det var super fedt og lækkert at få rørt sig lidt, sådan en torsdag morgen.

Dagens outfit

Et afslappet hverdagslook, som er behageligt at have på.



I dag har jeg valgt at tage et par løse brune bukser fra Zara, en t-shirt fra Marc Jacobs, mine dejlige sko fra Horsyline og taske fra Bianco.

onsdag den 16. marts 2011

Lidt om Fit.

Da min blog hedder Fit and Fashion, skal den jo også handle om Fit. Til daglig går jeg på Oure efterskole hvor jeg dyrker adventuresport. Derfor vil jeg skrive hvad vi dyrker af spændende sport her på skole. De forhenværende uger har vi været i svømmehallen 3 gange om ugen, for at kunne bestå vores livredderprøve.
Hvis jeg får nogle gode råd om motion og kost, er det også noget jeg vil skrive her på bloggen.

søndag den 13. marts 2011

Dagens outfit

I dag har jeg valgt at tage et par løse shorts med et smalt brunt bælte fra Zara. For oven en hvid basic top med en pudderfarveet gennemsigtig skjorte uden på fra vero moda. Og på fødderne har jeg mine for nylig invisteret ridesko på fra http://www.horsyline.dk/ .

Jeg synes hele looket er afslappet, men alligevel fint. Riddeskoene med den helt tilknappet skjorte giver det stil og kant.

Forårets tendenser.

I dette forår bliver det helt store, bland andet masser af pang-og neon farver. Både tøj, make-up, neglelak ja det hele må gerne piftes op med en pangfarve.
Bland andet her hos Gucci formår de at skabe et outfit, hvor der ikke er sparet på farverne.